آموزش و طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک بسیار خوشمزه

پنجشنبه 20 آبان 1395
19:57
محمود


طرز تهیه آش مصطفی غذای محلی اراک

آش مصطفی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه می‌شود.

و غذای سنتی و محلی اراکی‌هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏‌ها بوده است.

در بعضی از شهرها به این آش ماصطفا ، ماسوبه و یا ماس اووه هم گفته می‌شود، ولی مواد اولیه این آش‌ها با یکدیگر فرق دارد.

مواد اولیه تهیه این غذا شامل برنج، نخود، کشک، برگ چغندر، پیاز داغ، ادویه است.

 طرز تهیه آش مصطفی,طرز تهیه آش,آش

آموزش انواع آش در سایت انسان شاد

مواد لازم برای تهیه آش مصطفی:

برنج :◊: 200 گرم

:◊: یک پیمانه برنج مساوی با 200گرم است :◊:

نخود :◊: 100 گرم

برگ چغندر :◊: نیم کیلو گرم

کشک :◊: یک لیوان

پیاز :◊: 1 عدد

پیاز داغ :◊: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش مصطفی:

نخود را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

بعد از این مدت نخود ها را درون قابلمه ای بریزید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید.

پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه بریزید.

برنج را حدود یک ساعت در کمی آب و نمک بخیسانید.

وقتی نخود ها نیم پز شدند برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.


[ بازدید : 164 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به تفریحی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]